Doe nu mee en bespaar energie

De Werkgroep Binnenstad Duurzaam start in samenwerking met Verbeter & Bespaar dit najaar diverse acties om energie te besparen.

We bieden bewoners een gratis pakket met isolerende materialen aan (t.w.v. €40/€55) in het kader van de RREW subsidie Zwolle en we zouden het mooi vinden als buurtbewoners in de straat dit samen met elkaar gaan aanbrengen.

Je kunt onder andere samen je CV zuinig instellen, radiatorfolie aanbrengen en kieren dichten.

Wij hebben ook een aantal handige Tips en Tricks.

Hoe kun je je opgeven

Vul gewoon het bestelformulier hieronder in, of mail naar binnenstadduurzaam@gmail.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Coos Timmermans van Verbeter & Bespaar. Tel: 0623976208.

App je buren, spreek ze aan in de tuin of zet zelf een mooie campagne op. Tip: samen met de kinderen klussen en ze leren over isolatie is ook leuk! Vergeet niet door te geven welke materialen je nodig hebt.

Hoe kun je meedoen

We willen de actie graag per straat of meerdere straten opzetten. Belangrijk voor het slagen van de actie is jouw medewerking.

Per straat of voor meerdere straten hebben wij een verbinder, coördinator ofwel straatambassadeur nodig.

Deze persoon inventariseert wie mee willen doen en kiest samen met de buren een gezamenlijke klusdag of helpt mee bij het verspreiden van de producten. De betrokken persoon verzamelt van  iedereen die mee wil doen een lijst met spullen die besteld moeten worden. Je kunt bijvoorbeeld een Whatsappgroep aanmaken of je bespreekt het tijdens een buurtfeest. Zodra wij de datum weten en welke materialen je nodig hebt nemen wij contact met je op en regelen we verder alle logistiek! En dan aanbrengen maar!

Wat kun je allemaal krijgen

Je kunt aankruisen dat je mee wilt doen en wat je nodig hebt. Wanneer je straat al een straatambassadeur heeft kun je het formulier  ook daar afgeven.

Bestelformulier

Vink de hokjes aan waarin je geinteresseerd bent. Bij ieder hokje is een link voor meer informatie.


Als je ons mee wilt helpen, vink dan de hokjes aan waarin je geïnteresseerd bent.


Vul je naam en email in, en klik "OPSTUREN". Wij nemen contact met je op.